OPHAV

Udkommer 9. april, 2019

Der er begivenheder, som forandrer os for altid.

Sui bliver forladt af sin mor Miriam, da hun er ganske lille, fordi moren vælger kunstnerkarrieren frem for kernefamilien. Kai, Suis far, opfostrer hende alene, indtil Sui som 18-årig beslutter at flytte hjemmefra. På samme tid modtager Sui en invitation om at besøge Miriam, der har vendt civilisationen ryggen og har købt en ødegård dybt inde i de svenske skove.

Da Sui flytter, bliver Kai ramt af en livskrise. Kais koreanske far forlod ham, da han var barn, og han identificerer sig hverken med sine koreanske rødder eller med sine evner til at helbrede andre ved håndspålæggelse. Han beslutter sig for at rejse til et alternativt samfund i Indien for at genfinde sig selv.

Efter et uforløst møde med Miriam rejser Sui videre for at opsøge sin koreanske bedstefar og ender på den sydkoreanske ø Marado i et lille matriarkat, der lever af at dykke efter perler.

Ophav er en hverdagsodyssé om en familie på tre, der skilles og rejser ud i verden for at finde sig selv i utraditionelle livsformer. En eventyrlig fortælling om, hvad der kan ske, når man bliver forladt, og de indsigter og overraskelser der følger med, når man vælger en anden vej i livet.

Forudbestil bogen her: 

Foreign rights contact IMMATERIEL AGENCY


Billeder fra researchen bag bogen:

Sydkoreansk perledykker ‘Haenyo’:

Matrimandir, Auroville, India:

Verdens ældste træ:

Billedresultat for worlds oldest tree dalarna

En mur gennem skoven:

Billedresultat for concrete wall in forest

At blive begravet i et rodnet formet som et æg, og vokse op igen som et træ:

https://www.yorokobu.es/wp-content/uploads/ciclo1.jpg